Webapplicaties

WAME ontwikkelt maatwerk webapplicaties die informatie beter beschikbaar maken en bedrijfsprocessen automatiseren. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken van privacygevoelige gegevens. Ons ontwikkeltraject biedt u veel inspraak en controle over het eindproduct. Dankzij het gebruik van innovatieve technologie ontwikkelen wij met korte ontwikkeltrajecten robuuste webapplicaties voor u die voldoen aan de strengste eisen.

 Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

webapplicatie

mobiele applicatie

Mobiele applicaties

Mobiele devices, zoals tablets en smartphones, bieden ongekende mogelijkheden. WAME is een ervaren partner voor het ontwikkelen van iOS apps (iPhone & iPad) en Android apps. Wij kennen de mogelijkheden, maar ook de limieten van de hardware en hebben aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van professionele Apps.

 Vraag een vrijblijvende prijsinschatting aan


Aanvullende diensten

Om u zorgeloos gebruik te kunnen laten maken van uw applicatie, bieden wij de volgende aanvullende diensten:

  •  Hosting - WAME configureert en onderhoudt de servers voor uw applicatie. Hiervoor werken wij alleen samen met een zeer betrouwbare en ervaren hostingpartij.
  •  Koppelingen / webservices - Veel applicaties wisselen gegevens uit met andere systemen. WAME heeft de kennis en ervaring in huis om met korte trajecten een stabiele koppeling tot stand te brengen.
  •  24/7 support - Kritieke systemen worden met de grootste zorg behandeld. Voor deze applicaties heeft WAME 24/7 support beschikbaarheid.
  •  Webdesign - WAME werkt samen met uitstekende designers om uw applicatie of website de perfecte uitstraling te geven.