Case: App voor vijveronderhoud
Kenmerken: De Pond Test App is een product voor klanten van Velda. Met deze Android en iOS apps kunnen consumenten de waterkwaliteit van hun vijver eenvoudig bijhouden en advies krijgen voor het verbeteren van de waterkwaliteit.
Geplaatst op: 02-02-2018

Vijverprofessionals en -hobbyisten kunnen eenvoudig de waterwaarden van een vijver bepalen en bewaren met de Pond Test App. Vervolgens ontvangt de gebruiker een overzichtelijke vijverdiagnose en verbetertips van Velda, afgestemd op zijn/haar eigen vijversituatie.

De Pond Test App is voor Velda ontwikkeld als handig hulpmiddel voor consumenten. Met behulp van een watertest pakket kunnen divere waardes, waaronder de Ph waarde, de hardheid, etc, worden gemeten. Door deze waarden in de app in te voeren krijgt de gebruiker persoonlijk advies voor de vrijver. Ook is het mogelijk om statistieken van een vijver bij te houden.

Download de app gratis

Deze app is ontwikkeld voor zowel iOS als Android, waardoor deze app voor de meeste mensen te gebruiken is. Benieuwd naar de app? Download hem gratis voor iOS of Android

Case: App voor vijveronderhoud