Referenties

Hieronder staat een kleine selectie uit onze referenties. Wilt u meer werk van ons zien, neem dan contact op voor een gratis demonstratie.

Transparency in Healthcare - Medisch onderzoek

De manier waarop Transparency in Healthcare gebruik maakt van maatwerk software om meer en betere onderzoeksgegevens te verzamelen is uniek. Door patienten direct te betrekken bij het verzamelen van onderzoeksgegevens, maar ook de resultaten aan patienten te tonen, worden bijzonder goede resultaten behaald. WAME is ontwikkelpartner van Transparency in Healthcare en heeft de ontwikkeling en implementatie van diverse medische onderzoeksapplicaties verzorgd.
  Meer over dit project

Velda - Buitendienst App

Velda is de toonaangevende producent van vijver benodigdheden. Dagelijks gaan de buitendienst medewerkers van Velda op pad om detaillisten te adviseren en hun producten te verkopen. Voorheen nam de verkoper een laptop, product catalogi, aanbiedingsmappen, klantgegevens en productsamples mee. Dankzij de buitendendienst App hebben ze nu alle informatie eenvoudig bij de hand en kunnen ze direct op locatie bestellingen plaatsen.
  Meer over mobiele applicaties

Kennis management systeem

Binnen grote organisaties is het lastig om kennis te delen tussen verschillende afdelingen. WAME heeft daarom een maatwerk kennis management systeem ontwikkeld wat kennis delen tussen afdelingen bevordert. Een dergelijk systeem wordt alleen succesvol als er voldoende kennis in staat. Daarom heeft WAME koppelingen verzorgd met diverse afdeling-specifieke systemen, om zo automatische kennisdeling te verzorgen.

NET-LINQ - Inspectie App

NET-LINQ verricht inspecties aan elektrische installaties. Tijdens deze inspecties wordt gekeken of de installatie voldoent aan de geldende normen. Daarnaast moeten continu notities en foto's worden gemaakt. Om dit proces te ondersteunen, en om sneller betere rapporten te kunnen maken, heeft WAME een maatwerk inspectie app ontwikkeld. Hiermee kan NET-LINQ precies bijhouden welke installaties er zijn onderzocht en kunnen er foto's worden gemaakt waar direct markeringen op kunnen worden aangebracht.

Open Space Company - Crowdsourcing en co-creatie

Open Space Company is een innovatief platform voor crowdsourcing en co-creatie, waar op innovatieve wijze samen kan worden gebrainstormd. WAME heeft voor Open Space Company een volledige maatwerk applicatie opgeleverd.
  Ga naar Open Space Company

Esschert Design - Barcode scanner app

Voor verkopers is snelheid van groot belang. Om nog sneller bestellingen te kunnen opstellen heeft WAME in opdracht van Esschert Design een barcode scan app ontwikkeld. Door gebruik te maken van een speciale scan-case voor iPhones en iPods gaat het scannen van een streepjescode razendsnel.
  Bekijk de mogelijk van streepjescode scanners voor apps

UT Nieuws - altijd actueel

Het UT Nieuws is een onafhankelijk magazine met nieuws over de Universiteit Twente. Om nieuws steeds sneller en breder te kunnen publiceren heeft WAME de maatwerk website van het UT Nieuws gebouwd. Daarnaast is er via de nieuwe website gezorgd voor sterkere betrokkenheid van de lezers.
  Bekijk de website www.utnieuws.nl

WAME werkt ook voor: