Hieronder staat een kleine selectie uit onze referenties. Wilt u meer werk van ons zien, neem dan contact op voor een gratis demonstratie.

Velda sales app

Velda sales app

Velda is de toonaangevende producent van vijver benodigdheden. Dagelijks gaan de buitendienst medewerkers van Velda op pad om detaillisten te adviseren en hun producten te verkopen. Voorheen nam de verkoper een laptop, product catalogi, aanbiedingsmappen, klantgegevens en productsamples mee. Dankzij de buitendendienst App hebben ze nu alle informatie eenvoudig bij de hand en kunnen ze direct op locatie bestellingen plaatsen.

Leadership assessment software

Leadership assessment software

ITD Assessments helpt organisaties met het beoordelen en coachen van managers. Hiervoor maakt ITD gebruik van een unieke methode met zelf ontwikkelde instrumenten. Om deze methode wereldwijd beschikbaar te maken voor coaches en psychologen is door WAME een webbased assessment portal ontwikkeld.

Medische software

Slimme software voor medisch onderzoek

De manier waarop Transparency in Healthcare gebruik maakt van maatwerk software om meer en betere onderzoeksgegevens te verzamelen is uniek. Door patienten direct te betrekken bij het verzamelen van onderzoeksgegevens, maar ook de resultaten aan patienten te tonen, worden bijzonder goede resultaten behaald. WAME is ontwikkelpartner van Transparency in Healthcare en heeft de ontwikkeling en implementatie van diverse medische onderzoeksapplicaties verzorgd, waaronder de ontwikkeling van een Reumaportal.

CRM en boekhoudplatform incl. GPS Tracking

CRM en boekhoudplatform incl. GPS Tracking

FYI Action biedt een platform, FYI Activus, met handige hulpmiddelen voor kleine ondernemingen. Het platform bevat een eenvoudig, maar compleet CRM en een simpel boekhoudsysteem. Dit systeem is ontwikkeld als zelfstandig product waarmee FYI Action de markt op kan om ondernemingen te ondersteunen. Er is daarom extra rekening gehouden met schaalbaarheid en het verdienmodel.

Innovatieve automatisering in de cultuursector

Innovatieve automatisering in de cultuursector

TETEM is vooral bekend van haar kunstruimte in Enschede. Daarnaast is TETEM echter ook zeer actief in cultuur educatie. Met een team van bijna honderd medewerkers, vrijwilligers en freelancers, worden workshops verzorgd bij scholen. Om de grote hoeveelheid activiteiten en projecten efficiënt te kunnen plannen is voor TETEM een slim systeem ontwikkeld.

Ondersteuning voor installateurs via app

Ondersteuning voor installateurs via app

Easy Sanitary Solutions (ESS) ontwikkelt innovatieve badkameroplossingen, waaronder design douchegoten en doucheputten. Om installateurs over de hele wereld beter te ondersteunen bij de installatie van Easy Drain producten is door WAME een installatiehulp app ontwikkeld.

Wij werkten o.a. ook voor: