Laat mensen doen waar ze het beste in zijn. Laat software de rest doen. Met dit motto ontwikkelt WAME maatwerk software.

Wij maken slimme oplossingen om organisaties beter te maken en helpen innovatieve bedrijven en start-ups bij het ontwikkelen van digitale producten. Dit doen we al sinds 2006. Wij hebben daarom veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van webapplicaties, mobiele apps, en koppelingen tussen systemen.

Onze klanten werken graag met ons samen door onze nauwe betrokkenheid. Wij denken altijd een stap verder in het belang van de klant. Daarnaast hanteren wij een nuchtere en transparante project aanpak.

Onze diensten Bekijk onze referenties
Software ontwikkelaar Enschede

Technieken

Symfony webapplicatie
iOS apps
php
HTML5
Android
Vue

Ontwikkelmethodes

Het ontwikkelen van maatwerk software vraagt vaak ook om maatwerk ontwikkelmethodes. Elke klant is anders, maar ook het type project en de fase waarin het project zich bevindt beïnvloeden de keuze voor de ontwikkelmethode. Het ontwikkelen van een prototype vereist een andere aanpak dan het door-ontwikkelen van een groot systeem wat al jaren in gebruik is.

Bij WAME kiezen we de aanpak die voor u geschikt is. Dit is soms Agile (bijv. DSDM of Scrum), maar soms ook het traditionele en overzichtelijke Waterfall model.

Ontwikkelmethodes maatwerk software

Kwaliteit staat voorop

De kwaliteit van de software staat altijd voorop. Bij elke wijziging controleren wij de code automatisch op potentiele problemen. Voor belangrijke functionaliteit voegen we geautomatiseerde testcases toe, waardoor bij elke update uitgebreid wordt getest of de functionaliteit nog werkt zoals verwacht. Tenslotte zorgen we met behulp van heldere werkafspraken ervoor dat de code duidelijk en consistent blijft. Zo blijven toekomstige wijzigingen eenvoudig en is de code goed overdraagbaar.

Kwaliteit software ontwikkeling