Maak kennis met WAME

Laten wij ons kort voorstellen: WAME is een software ontwikkelbureau uit Enschede. Wij zijn specialist op het gebied van gebruikersvriendelijke webapplicaties en mobiele apps. Door gebruik te maken van innovatieve technieken en extra aandacht te schenken aan toegankelijkheid zorgen wij voor zeer gebruikersvriendelijke applicaties. Uiteraard zorgen wij dat uw webapplicatie of mobiele app ook merkbaar uw doelen bereikt.

WAME heeft ruime ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen en informatiestromen en het ontwikkelen van zeer gebruikersvriendelijke systemen. Dankzij onze transparante projectaanpak zorgen wij ervoor dat u de applicatie snel en eenvoudig in gebruik kunt nemen.

Genoeg over ons. Wij maken ook graag kennis met u:   Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze

Maatwerksoftwareontwikkeling vraagt vaak ook om een maatwerk ontwikkelmethode. WAME heeft ervaring met zowel traditionele Waterfall ontwikkelmethodes als Agile methodes (waaronder SCRUMM en DSDM). Afhankelijk van uw wensen en uw organisatie kiezen wij samen met u de beste ontwikkelmethode. Om een maatwerk applicatie goed aan te laten sluiten op de wensen van de klant hanteren wij vaak diverse feedbackmomenten. Door al in een vroeg stadium samen met u de applicatie te evalueren, worden onduidelijkheden, of gewijzigde wensen snel opgemerkt. In grote lijnen ziet onze werkwijze er alsvolgt uit:

 • 1

  1. Research & Design

  Wij zullen samen met u op onderzoek gaan naar de eisen voor de nieuwe applicatie. Indien nodig onderzoeken wij de diverse mogelijkheden en haalbaarheid. Door middel van wireframes kan de functionaliteit eenvoudig in kaart worden gebracht. Deze fase zal resulteren in een functioneel ontwerp document waarin alle functies en onderdelen staan omschreven.

 • 2

  2. Rapid prototyping

  Veel klanten vinden het lastig om vooraf alle eisen uit te denken. Wij ontwikkelen daarom eerst enkele prototypes waardoor we snel met u in gesprek kunnen om zo in een vroeg stadium feedback te verzamelen. Zo kunnen wij de applicatie al vanaf het begin van het ontwikkelen volledig op uw wensen laten aansluiten.

 • 3

  3. Development

  Tijdens de developmentfase zal WAME de volledige applicatie ontwikkelen. Gedurende het ontwikkelen houden wij u goed op de hoogte van de voortgang. Bij grote applicaties zullen we geregeld een demoversie opleveren of de volledige ontwikkeling iteratief inrichten.

 • 4

  4. Testing

  Al onze applicaties worden eerst uitgebreid getest. Nadat de applicaties binnen WAME zijn getest zetten wij de applicatie klaar binnen een testomgeving, zodat u de volledige applicatie kunt testen en controleren. U heeft uiteraard nog de mogelijkheid om feedback te geven.

 • 5

  5. Oplevering

  Indien de applicatie volledig naar wens is zal WAME de applicatie volledig gebruiksklaar voor u opleveren. WAME helpt met importeren van data, configureert de servers en zet de applicatie voor u klaar. Na een laatste testronde zetten wij de applicatie voor u online.

Werken bij WAME

Ben jij op zoek naar een goede baan in de IT? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar versterking voor ons ontwikkelteam. Ben jij een programmeur die een uitdaging niet uit de weg gaat? Beschik jij over uitstekende programmeervaardigheden en Laat jij het toetsenbord niet los tot de code perfect werkt? Kijk dan snel bij onze vacatures.
 Bekijk onze vacatures