Kenmerken: De barcode scanner app kan met behulp van een hardware barcode scanner snel producten aan een bestelling toevoegen door de barcode te scannen. Deze app is ontwikkeld voor iPhones.
Geplaatst op: 13-01-2018

Voor verkopers is snelheid van groot belang. Om nog sneller bestellingen te kunnen opstellen heeft WAME in opdracht van Esschert Design een barcode scan app ontwikkeld. Door gebruik te maken van een speciale scan-case voor iPhones en iPods gaat het scannen van een streepjescode razendsnel. Zodra een streepjescode gescand is wordt productinformatie, voorraadinformatie en de correcte prijs getoond. Vervolgens kan het product eenvoudig aan een bestelling worden toegevoegd.

Door gebruik te maken van  een iOS app is er veel meer mogelijk dan bij traditionele barcode scanners. Daarnaast zijn de kosten van een traditionele scanner een stuk hoger dan deze oplossing met bijvoorbeeld een iPod met een speciale barcode scan case (bijvoorbeeld de Linea Pro 5).

Uiteraard is dit slechts één van de vele mogelijke toepassingen van een barcode scan app. Voor een andere klant hebben wij recent een magazijn scan app ontwikkeld, waarmee eenvoudig de voorraad van artikelen wordt bijgehouden en gecontroleerd.

Meer informatie over de mogelijkheden van iOS barcode scan app? Neem dan contact met ons op.

Esschert barcode scanner