Case: Leadership assessment software
Kenmerken: Het ITD assessment platform is een web portal waarmee coaches en psychologen digitaal managers kunnen testen en begeleiden.
Geplaatst op: 09-11-2017

ITD Assessments helpt organisaties met het beoordelen en coachen van managers. Hiervoor maakt ITD gebruik van een unieke methode met zelf ontwikkelde instrumenten. Om deze methode wereldwijd beschikbaar te maken voor coaches en psychologen is door WAME een webbased assessment portal ontwikkeld.

De assessment portal van ITD stelt coaches in staat om bij managers online assessments af te nemen. Managers kunnen vanaf hun eigen werkplek diverse tests uitvoeren. Dit wordt automatisch gecombineerd met onderzoek onder collega's van de manager. De coach kan eenvoudig de voortgang bijhouden, een persoonlijk ontwikkelplan toevoegen en vervolgassessments starten. Na elke assessment worden automatisch uitgebreide pdf rapporten gegenereerd.

Webapplicatie met verdienmodel

Deze webapplicatie onderscheid zich niet alleen door handige integratie met andere meetinstrumenten, maar vooral ook door de unieke self-service insteek. Door integratie met betaalsystemen en handig klantenbeheer kunnen coaches eenvoudig zelf assessments inkopen en doorverkopen zonder tussenkomst van ITD. Daarnaast is de webapplicatie ook ontwikkeld met een uitgebreid reseller en distributeur model. Hierdoor maakt de applicatie het voor coaches wereldwijd mogelijk om de assessments van ITD te gebruiken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Leadership assessments van ITD Assessments op itdassessments.com. Bent u benieuwd hoe onze maatwerk oplossingen uw producten kunnen versterken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Informed Talend Decisions
Case: Leadership assessment software