Case: Ondersteuning voor installateurs via app
Kenmerken: De installatie hulp is een App voor Android en iOS, waarmee installateurs handleidingen, installatieadvies en productinformatie van de producten van Easydrain kunnen bekijken.
Geplaatst op: 21-03-2017

Easy Sanitary Solutions (ESS) ontwikkelt innovatieve badkameroplossingen, waaronder design douchegoten en doucheputten. Om installateurs over de hele wereld beter te ondersteunen bij de installatie van Easy Drain producten is door WAME een installatiehulp app ontwikkeld.

Installateurs hebben via de app direct toegang tot installatieadvies met installatievideo's uitgebreide handleidingen en productinformatie. Om snel het juiste installatieadvies te krijgen is het mogelijk om producten te selecteren door met de telefoon de streepjescode van het product te scannen. Daarnaast krijgen installateurs via een gebruikersvriendelijk stappenplan advies over geschikte producten en kunnen producten of onderdelen snel worden besteld.

De app verbindt met de website van Easy Drain voor actuele content. Door de app met de al bestaande database van Easy Drain te verbinden hoeft ESS niet apart de inhoud van de app te beheren. Wijzigingen in de website worden automatisch doorgevoerd in de app. De app is zowel voor iOS als Android als native app ontwikkeld en is beschikbaar in meerdere talen.

Kijk voor meer informatie, of om de app te downloaden, op app.easydrain.com. Wilt u uw klanten ook met een app ondersteunen bij gebruik van uw producten, neem dan contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee over de mogelijkheden.

Case: Ondersteuning voor installateurs via app