Case: CRM en boekhoudplatform incl. GPS Tracking
Kenmerken: FYI Activus is een webapplicatie met CRM en boekhoudfunctionaliteit. FYI Activus is een digitaal product wat bedoeld is voor kleine ondernemingen.
Geplaatst op: 26-04-2018

FYI Action biedt een platform, FYI Activus, met handige hulpmiddelen voor kleine ondernemingen. Het platform bevat een eenvoudig, maar compleet CRM en een simpel boekhoudsysteem. Dit systeem is ontwikkeld als zelfstandig product waarmee FYI Action de markt op kan om ondernemingen te ondersteunen. Er is daarom extra rekening gehouden met schaalbaarheid en het verdienmodel.

Compleet maar eenvoudig pakket

FYI Activus is ontwikkeld voor kleine ondernemingen. Dit zijn vaak zzp-ers of ondernemingen die geen aparte medewerkers hebben voor administratie. Voor deze gebruikers is het extra belangrijk dat het systeem zeer eenvoudig en snel te gebruiken is. Toch moeten ze wel een volledige administratie voeren en willen ze wel overzicht behouden over hun onderneming. FYI Activus bevat daarom een eenvoudig boekhoudsysteem, waarin zo veel mogelijk automatisch wordt ingevuld, en uitzonderingssituaties voor grote bedrijven weg zijn gelaten. Daarnaast bevat het systeem een handige CRM-module. Gebruikers kunnen al hun relaties, afspraken, taken en orders bijhouden en krijgen optijd herinneringen van aankomende taken.

Uniek aan dit systeem is dat het zeer modulair en schaalbaar is opgezet. Gebruikers betalen alleen voor modules die ze nodig hebben. Ook kan er eenvoudig in capaciteit worden bijgeschaald.

GPS tracking voor correcte belastingaangifte

In Groot-Brittani√ę moet je als ondernemer een zeer nauwkeurige boekhouding bijhouden van gereden zakelijke kilometers. FYI Activus kan gekoppeld worden aan GPS-trackers die eenvoudig in een auto kunnen worden geinstalleerd. Het systeem houdt dan automatisch alle ritten bij, waarbij de gebruiker alleen nog maar hoeft aan te geven wat priv√© ritten zijn.

Ook een goed idee voor een digitaal product?

WAME heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van digitale producten. Wij denken graag mee met de mogelijkheden en hebben ervaring in het opzetten van handige verdienmodellen voor digitale producten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Case: CRM en boekhoudplatform incl. GPS Tracking