Case: Velda sales app
Kenmerken: De Velda Sales app is een native iPad app met onder andere een productcatalogus, CRM en bestelfunctionaliteit.
Geplaatst op: 11-04-2018

Velda is de toonaangevende producent van vijverbenodigdheden. Dagelijks gaan de buitendienst medewerkers van Velda op pad om detaillisten te adviseren en hun producten te verkopen. Voorheen nam de verkoper een laptop, product catalogi, aanbiedingsmappen, klantgegevens en productsamples mee. Dankzij de buitendendienst app hebben ze nu alle informatie eenvoudig bij de hand en kunnen ze direct op locatie bestellingen plaatsen.

Verkopers hebben niet altijd een goede internetverbinding, daarom kan de app volledig offline werken. Bestellingen kunnen offline binnen de app worden voorbereid. Zodra er weer een verbinding is wordt de bestelling naar de binnendienst verzonden.

Altijd actuele informatie

De app is aan een handig beheersysteem gekoppeld, zodat de marketingafdeling eenvoudig nieuw promotiemateriaal of nieuwe productinfo kan delen met alle verkopers. Daarnaast is er een koppeling met het ERP, voor voorraadinformatie, status van bestellingen, etc. Verkopers hebben hierdoor altijd actuele informatie bij de hand.

Benieuwd naar hoe een op maat gemaakte sales app uw organisatie verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Case: Velda sales app