trefwoorden: bedrijfssoftware, informatiesystemen, veilige webapplicaties

WAME ontwikkelt maatwerk webapplicaties die informatie beter beschikbaar maken en bedrijfsprocessen automatiseren. Wij hebben ruime ervaring met het verwerken van privacygevoelige gegevens. Ons ontwikkeltraject biedt u veel inspraak en controle over het eindproduct. Dankzij het gebruik van innovatieve technologie ontwikkelen wij met korte ontwikkeltrajecten robuuste web-applicaties voor u die voldoen aan de strengste eisen.

Mogelijkheden & technieken

WAME heeft zeer diverse maatwerkoplossingen opgeleverd. Van zorginformatiesystemen en CRM's tot geavanceerde mediabibliotheken en coachingsystemen. Onze applicaties bieden in ieder geval de volgende mogelijkheden:

  • Op maat gemaakte functionaliteit
  • Uw eigen huisstijl
  • Afgeschermde omgevingen
  • Geavanceerd gebruikersbeheer en rechtenbeheer
  • Koppelingen met uw huidige systemen (real-time of bijv. dagelijkse synchronisatie)
  • Uitgebreide management rapportages
  • Etc.

Heeft u specifieke wensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Symfony developerSlimme technologie, snelle ontwikkeling

Wij vertalen uw speciefieke wensen graag naar een eigen applicatie. De focus ligt daarbij op de functionaliteit en interface. Om dit mogelijk te maken, werken wij met het Symfony Framework. Dit framework maakt het mogelijk om zeer stabiele, schaalbare en veilige applicaties te ontwikkelen. Hierdoor zijn wij alleen bezig met uw maatwerk. Symfony levert al snel een tijdsbesparing van 50% tot 70% op! Voor u betekent dit snellere oplevertijden en lagere ontwikkelkosten.

 

Maatwerk applicaties

Experts in veiligheid en privacy

Er valt grote winst te behalen uit maatwerk applicaties. Dit mag echter niet ten koste gaan van de veiligheid van uw bedrijfsgegevens of de privacy van uw clienten. WAME heeft ruime ervaring op dit vlak. Wij houden hier vanaf de eerste tot de laatste regel code rekening mee. Daarnaast adviseren wij u graag over de wettelijke verplichtingen en richtlijnen op het gebied van privacy.


 Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie: 053 - 711 4001

Maatwerk web software